Zdroj: https://golflady.cz/index.php?a=96  •  Vydáno: 28.2.2005 13:55  •  Autor: Administrator

Závěrečné MASTERS v Erpetu

V pondělí 21.3.2005 se koná v Erpetu závěrečný turnaj naší Lady Paradise Indoor Golf Tour. Hrát budeme hřiště Bay Hill GS - 12 jamek na simulátoru a 6 jamek na malém kursu. Systém hry je stejný jako při našem Vánočním turnaji.

Startujeme v 8.00 10.30 13.00 hodin s tím, že hráčky, které startují v posledním čase budou hrát malý kurs od 12.00 hodin. Neboť již nyní jsou téměř všechny simulátory obsazeny počítejte s tím, že je možný časový posun.
Po ukončení turnaje budou připraveny rozehrávky do celkového pořadí Tour (vybraných 5 turnajů). Připraveny budou také vložené soutěže. Po celý den bude opět připraveno pohoštění s přípitkem a rautem při vyhlášení výsledků. Vyhlášení výsledků nelze dopředu časově určit, předpokládáme přibližně kolem 16.30-17.30 hod. Těšit se můžeme na hezké ceny i originální trofeje. Během turnaje bude připravena presentace spolu s odbornou poradou firmy Ecco, která nám nabídne své golfové boty a rovněž i jedna z hráček se může těšit na výhru páru těchto bot. Kdo bude mít zájem, může si koupit kosmetiku Mary Kay, kterou nám přijde presentovat opět paní Lukášová. Cena za turnaj je pro všechny hráčky 750,- Kč, stejně jako při Vánočním turnaji. Kdo bude mít zájem, může si ještě objednat TTPass jak pro sebe tak i pro své známé a rodinné příslušníky, budou připraveny všechny informace o této kartě se slevou 20% na smluvních hřištích. Stále ještě je možnost se na tento závěrečný turnaj přihlásit, jako vždy u paní Chrpové na tel. č. 737287288.

Přeji všem dobrou náladu a hlavně hezkou hru !!!

Za Lady Paradise Golf Tour Marcela Chrpová