Zdroj: https://golflady.cz/index.php?a=88  •  Vydáno: 20.5.2005 13:36  •  Autor: Administrator

Jak jsme hrály na Karlštejně

První z našich mistrovských turnajů jsme odstartovaly v pondělí 16.5.2005 na Karlštejně. Zájem o turnaj byl obrovský, celkem startovalo 83 žen a za krásného počasí jsme se snažily pokořit toto hřiště, které bylo dobře upravené ale hodně nám komplikovaly hru greeny navrtané v těch nejobtížnějších místech.

Mistrovská kategorie hrála na rány s odečtem hcp a ostatní tři kategorie hrály na stbl. body.

Výsledky v kategoriích :
kat. 0 - 18 :

1. místo Hloušková Michaela
2. místo Uhrová Iveta
3. místo Štiková Dagmar.

kat. 18,1 - 28 :

1. místo Kabelková Jana
2. místo Košťálová Renata
3. místo Rabochová Zdena

kat. 28,1 - 36 :

1. místo Broekhuisen Felicia
2. místo Dokoupilová Milena
3. místo Kociánová Ivana

kat. ZK :

1. místo Hodinová Monika
2. místo Kalabová Olga
3. místo Pšeničková Hana

Vítězky vložených soutěží: Nearest to pine - Ludmila Hloušková a Longest Drive - Věra Babišová .
Pro tento turnaj nám naši partneři věnovali obrovské množství cen jak pro vítězky, tak i do tomboly a opravdu bylo z čeho se radovat. Hlavní cenu pro celkovou vítězku věnovala paní Michaela Hloušková a byl to golfový víkend v Egyptě se zaplacenými fee. Vyhrála jej Iveta Uhrová s nejnižším počtem ran - 89. Ceny pro vítězky vložených soutěží věnovala firma Schwarzkopf Professional, byly to poukazy do luxusního kadeřnictví v ceně přes 2.000,- Kč a Lenka Budínová k tomu věnovala krásné poháry. A vítězky v kategoriích se mohly těšit z dárkových balíčků firem : AB kosmetika, Pharma-Nord- příprávek Evelle, kterému se říká lifting v tabletách a Pycnogenol - jeden z nejmocnějších a prospěšných našemu tělu antioxidantů, Arabella fashion - poukázky v ceně 1.000,- Kč do prodejny ve Štěpánské ulici, Schwarzkopf - krásné tašky s kompletním balením slunečních přípravků na vlasy, další naše hráčka paní Dvořáková věnovala dva poukazy do svého salonu Beauty and Style v hotelu Ambasador v Praze, jako vždy nechyběly ceny ani od dalších stálých partnerů - Soare, Le Cygne Sportive, Diners Club. Paní Kalinová ze salonu Miracle přivezla specielní přístroj na obličejovou masáž a nejlepší z nás se mohly těšit z hodnotných poukázek do jejich salonu. Firma Chervo, která bude naším partnerem po celou dobu Tour věnovala na každý turnaj do tomboly tři "šťastné karty" každou v hodnotě 1.500,- na nákup zboží, a tak se mohly těšit z dárků i hráčky, které se neumístily na prvních místech. Nechyběly ani manikérky ze salonu Jana a Iva z Prahy 4, které nám upravily nehty.
Po hře mohly hráčky ochutnat hned tři druhy výborného a nejprodávanějšího sektu značky Freixenet od firmy Soare a tato firma nás bude také provázet po celou dobu naší Tour. Partnery turnaje byly též společnosti Teekanne a Mattoni se značkou Aquila, tyčinky Fly, káva Marila a Finlandia vodka. Turnaj proběhl jako ostatně vždy ve skvělé přátelské atmosféře, vedení Golf klubu Karlštejn a vedení restaurace pro nás připravili perfektní zázemí pro naše aktivity a výborné pohoštění a proto jim všem patří veliký dík. Věříme, že příští rok se s naší Tour na toto hřiště vrátíme.

Marcela Chrpová a Natálie Redková