Zdroj: https://golflady.cz/index.php?a=73  •  Vydáno: 21.8.2005 11:20  •  Autor: Administrator

Burza golfových potřeb

V neděli 4. září je pro všechny zájemce připravena v Golf klubu Benátky nad Jizerou již v pořadí druhá BURZA GOLFOVÝCH POTŘEB, kterou pořádá Lady Paradise ve spolupráci s tímto klubem.

První Burza se konala na jaře a podle mínění návštěvníků i zúčastněných byla velmi úspěšná a tak ji chceme zopakovat. Každý, kdo by měl zájem něco ze své golfové výstroje a nebo potřeb prodat může přijet a dostane zde prostor pro své zboží. Burza začíná v 11 hodin zájemci o prodej mohou přijet již od 9 hodin. Pro lepší organizaci kvůli vyhrazení prostoru prosím nahlásit svůj příjezd na tel.č. 737287288 - Marcela Chrpová a nebo do recepce klubu na tel. 721655677. Jsou zajištěni i dodavatelé golfového zboží a potřeb, kteří zde budou mít své stánky. V 10 hodin začíná na hřišti Soudný (paar 72) turnaj, který pořádá Golf Card a do kterého je možno se přihlásit. Mimo to si zájemci o hru mohou zahrát i na druhém hřišti, které je menší ale je to příjemná devítijamková akademie, kde si můžeme vyzkoušet krátkou hru. Jamky jsou kolem 110 - 160 m. Po celý den je na obou hřištích (mimo turnaj) počítána sleva 50 % z fee. Mimo to je celý den také Dnem otevřených dveří, a tak zde bude program i pro negolfisty a nebo začátečníky v tomto sportu. Na drivingu si budou moci od našich trenérů nechat vysvětlit i vyzkoušet tuto krásnou hru.
Veškeré další informace o naší Burze a přihlášení a podmínkách turnaje najdete na stránkách www.resortparadise.cz. Věřím, že nám bude přát i počasí a že této příležitosti využije hodně z nás. Přijďte se podívat a prožít hezký den !

Za Lady Paradise Marcela Chrpová