Zdroj: https://golflady.cz/index.php?a=54  •  Vydáno: 1.12.2005 9:39  •  Autor: Administrator

Vánoční turnaj 2005

Jako každý rok před Vánocemi se sejdeme na turnaji, který se koná v pondělí 19.12.2005 v pražském Erpet Golf Centru. Pro hráčky je připraveno pohoštění po celý den a při závěrečném vyhlašování výsledků malý raut. Od 11 hodin si při této příležitosti můžeme od naší spoluhráčky Ivy Kadavé nechat udělat specielní úpravu nehtů formou obrázků namalovaných na nehty. Účastnice se mohou těšit na množství hezkých cen od našich stálých partnerů, kterými jsou firmy Johnson & Johnson, Schwarzkopf, Le Cygne Sportif, Clinique, Manag, Arabella Fashion. Naše spoluhráčka Zdena Stejskalová pro nás opět letos zhotovila krásné kalendáře s motivem naší Golf Tour. Nově se budeme moci těšit z poukazů firmy San, která se zabývá metodou specielních nástřiků samoopalovacích krémů, i poukazů do kosmetického centra Futureshape v Praze 4 v hodnotě 3.000,- Kč. Připravena bude i Vánoční tombola a při vyhlášení výsledků si připijeme nám již známým sektem od firmy Soare.

Podmínky turnaje :

Turnaj se bude odehrávat na 12 jamek na simulátoru a 6 jamek na malém kursu. Startovní časy jsou od 8.00 hod, 10.30 hod, a 12.30 hod.
Cena turnaje :
600,- Kč celodenní pohoštění a hra na simulátorech
100,- Kč startovné.

Další informace a přihlášení na turnaj u pí. Chrpové na tel.č. 737287288.

Zveme mezi nás všechny golfistky, které s námi chtějí prožít hezký den, zahrát si a zapomenout tak na chvíli na každoroční předvánoční shon …….

Za Lady Paradise Golf Tour - Marcela Chrpová