Zdroj: https://golflady.cz/index.php?a=33  •  Vydáno: 6.8.2006 14:59  •  Autor: Administrator

ZÁVAZNÉ PŘIHLÁŠENÍ NA CIHELNY

Z důvodu dovolených a hlavně proto, že zájem o start na Cihelnách již přesahuje kapacitu hřiště prosím všechny hráčky, aby závazně znovu potvrdily svou účast a tímto se raději samy přesvědčily, zda jsou na turnaj přihlášeny (pokud mi ji již nepotvrdily v období od 6.8. a dále) a dohodly způsob placení.

Předběžné přihlášení není dostačující, prosím o osobní potvrzení a platbu. Toto je důležité kvůli tomu, aby mohl být určen start našeho turnaje, závislý od počtu přihlášených. Turnaj bude v případě počtu od 112 – 116 hráčů Canonem v 10 hodin, v případě vyššího počtu postupný od 8 do 13.30 hodin. V případě Canon startu bude vyhlášení cca v 18 hodin , v případě postupného startu po 19 hodině. Bude připraven doprovodný program včetně soutěží a promítání golfových DVD.

Uzávěrka přihlášek bude v úterý 15.8. V případě postupného startu bude startovní listina vyvěšena na našich stránkách a na stránkách ČGF v pátek večer 18.8.

Z důvodu domluvy ohledně přihlášení, hrajících partnerů a podobně prosím všechny hráčky, aby neposílaly sms, nýbrž zavolaly a domluvily se osobně.

Velmi ráda vyhovím všem zájemkyním o tento turnaj, pokud to bude možné, avšak potřebuji naprosto přesné potvrzení účasti.

Děkuji za pochopení Marcela Chrpová


INFORMACE O MOŽNOSTECH UBYTOVÁNÍ NA CIHELNÁCH:

Na Cihelnách je možnost ubytování, pokoje jsou ještě volné, a tak pro zájemkyně pro reservaci uvádím potřebné údaje :

tel. spojení na reservaci : ROYAL GOLF : 353 972 411, 777 096 112

Hotel Zámeček : dvoulůžkový pokoj s příslušenstvím (vana) 2.600,- Kč

Junior sw. 3.300,- Kč

Dependance: dvoulůžkový pokoje s příslušenstvím (sprcha) 1.840,- Kč