Zdroj: https://golflady.cz/index.php?a=30  •  Vydáno: 15.9.2006 14:54  •  Autor: Administrator

Turnaj na KONOPIŠTI

V pondělí 18.9. hrajeme na Konopišti, a jako vždy je to RADECKÝ course.

Start bude Canon v 10 hodin. Objednánu máme snídani, svačinu do bagu + 2 vody, a oběd.

Cena : členky jiných klubů : 1.400,- (fee + jídlo + startovné)

členky GC Konopiště : 600,- (jídlo + startovné)

Platba je možná v pondělí v Motole a nebo i před turnajem, ale musí předcházet závazná telefonická objednávka, aby se opět nestalo, že se hráčky nedostaví a fee již je pro ně objednané.

Ceny do tohoto turnaje věnuje společnost L´oreal, a budou zde mít prezentaci svých výrobků, v rámci doprovodného programu líčení a poradenství s vlasovou kosmetikou Kerastaze.

V tombole budeme losovat opět šťastnou kartu krásy od střediska PEM v Praze 6, a určitě nebude chybět ani poradna od pana doktora Kučery.

Upozorňuji všechny hráčky, aby si vzaly své vizitky, které odevzdají u registrace, protože se z nich budou losovat výherkyně, které obdrží dámské kabelky značky Gabor.

Jako hlavní ceny pro vítězky v kategoriích jsou opět připraveny zlaté šperky od Lapis Diamond Centra v Praze 5.

A aby nám čekání lépe uběhlo, bude tam s námi i Cindy Katayama, kterou známe již z Mariánských Lázní se svým poradenstvím v podobě vykládání tarokových karet. Více o ní a jejích aktivitách se můžete dozvědět na webových stránkách www.eft.cz .

Na plazmových obrazovkách, které nám zapůjčí naše spoluhráčka Milena Veselá ze své firmy ProMoPro budeme moci sledovat předchozí turnaje z Mariánských Lázní a Cihelen, a také i čerstvě natočené DVD z tohoto turnaje.

Těším se na setkání na Konopišti, je to poslední turnaj na úpravu hcp, tak toho musíme využít.
v Další turnaj v Motole v neděli 1. října nebude na úpravu hcp, bude to turnaj dvojic.

Marcela Chrpová