Zdroj: https://golflady.cz/index.php?a=192  •  Vydáno: 10.4.2018 9:12  •  Autor: Administrator

Golfové balíčky ATT TOUR 2018 + Prémiové hřiště Karlštejn

Pro letošní rok jsme připravili ve spolupráci s webovým portálem Golf Cutvýhodné balíčky,  v nichž naleznete vždy 2 hřiště, které hrajeme v rámci tour a  KARLŠTEJN hřiště jako prémiové, které  sice není zařazeno v naší tour, ale díky propojení balíčků s našimi turnaji  si zahrajete toto mistrovské hřiště za velmi výhodnou cenovou nabídku.

ATT GOLD -  balíčky do hry od Golf Cut:

MLADÁ BOLESLAV + KÁCOV + KARLŠTEJN                    cena : 3.560,- Kč

KONOPIŠTĚ + MARIÁNSKÉ LÁZNĚ + KARLŠTEJN            cena: 3.999,- Kč

MSTĚTICE + KONOPIŠTĚ + KARLŠTEJN                          cena : 3.399,- Kč

Všechna fee, která jsou uvedena zde na těchto hřištích jsou platná na všechny dny včetně víkendů i svátků ! V případě volné kapacity hřiště tak můžete vouchery uplatnit i koncem týdne.

Balíčky můžete uplatnit  v naší tour -  to znamená, že přímo na turnaji potom platíte již jen pohoštění (snídaně,svačina,oběd + pitný režim) a startovné v ceně 700 Kč.

V případě, že balíček nebudete moci z nějakého důvodu uplatnit při našich turnajích, můžete si toto hřiště zahrát kdykoli jindy podle daných podmínek, které jsou vypsány jednotlivě u každého balíčku a hřiště.

Vše potřebné naleznete zde na našich stránkách v sekci  GOLF CUT  - balíčky ATT GOLF TOUR .

http://www.golfcut.cz/cs/balicky?in_category=35-modpack1&in_region=0&in_club=0&in_price-to=&in_tt-date-from=&in_tt-date-to

Balíčky je možno zakoupit přímo na www.golfcut.cza pokud budete potřebovat jakékoli další informace o těchto balíčcích a nebo pomoc při sestování balíčku dle Vašich požadavků obraťte se prosím na paní Ivetu Pádrovou na mail padrova@resortmedia.cz

 

Marcela Chrpová - pořadatel ATT GOLD OPEN GOLF TOUR 2017