Zdroj: https://golflady.cz/index.php?a=177  •  Vydáno: 6.6.2017 20:43  •  Autor: Administrator

ATT GOLD TOUR pokračovala v Mladé Boleslavi

Krásný páteční den začátkem června hostilo naší tour hřiště Mladá Boleslav. Sem se vracíme rádi každý rok. Letos jsme měli krásné počasí a tak deštníky byly potřeba pouze jen jako ochrana před sluncem.

Pohoda a klid, tak by se dal tento den popsat.  Startovalo se pouze z jedné jamky, ale čekání na výsledky nám zpříjemnily prezentace našich partnerů, ochutnávka výborných smoothis, a také vyzkoušení speciálních japonských olejů, které jsou důležité i pro sportovce na okamžité povzbuzení a masáž například šíje.

Mezi jamkami probíhala opět  „portsko-schotch“ dopingová dobíječka, a tak ta druhá devítka již potom byla trochu veselejší.

Svým výsledkem všechny připravila mladá hráčka  Napoleaová Kristýna, která s golfem začínala právě na jednom z našich turnajů v loňském roce a nyní již má hcp 10,5 ! Během jedné sezony zlepšila až do mistrovské kategorie a v Mladé Boleslavi vyhrála snad vše, co bylo možné, samozřejmě i Brutto ženy.  Brutto muži vyhrál Budka Petr.

Naším dalším turnajem  jsou nádherné Karlovy Vary, kde na nás čekají nejen zcela určitě krásné výsledky ale také ceny a pohoštění z Grand hotelu Pupp.  Přihlašovat se již můžete na našich stránkách www.attgolftour.cz

 

Strana:  1 2   další »