Zdroj: https://golflady.cz/index.php?a=176  •  Vydáno: 10.5.2017 20:17  •  Autor: Administrator

ATT GOLD OPEN GOLF TOUR 2017 zahájila na Kácově

V letošním roce nastupujeme pod novým názvem dle našeho hlavního partnera ATT INVESTMENTS CZ SK. Dalo by se říci, že to bude naše „Zlatá“ tour, jak již napovídá název, neboť tato společnost se zabývá nejen investicemi do zlata, drahých kovů a investičních diamantů, ale také vyrábí krásné šperky, které si hráči za své vyhrané vouchery mohou zakoupit.

Ve čtvrtek 4.května se naši golfisté začínali sjíždět do klubovny. Tak  bude pršet – nebo nebude?  To byla snad nejčastější otázka, kterou jsme od našich hráčů dostávali ještě chvíli před turnajem.  Ale žádný déšť nebyl, bylo naopak krásně a svítilo sluníčko, a tak jsme si mohli hru náležitě vychutnat.

Pro všechny hráče bylo toto nově otevřené hřiště velkou neznámou, ovšem výsledky nebyly vůbec špatné. Marek Růžička nastavil vysokou laťku, zahrál krásných 64 ran a vytvořil  nový rekord hřiště !

S tímto výsledkem se stal samozřejmě nejlepším hráčem na Brutto a společnost mu „na bedně“  dělala Jana Jähnke, která byla na Brutto nejlepší z přítomných hráček.

Po celou dobu naší tour hráči soutěží nejen o krásné ceny od našeho hlavního partnera,  ale i ostatních stálých partnerů našich turnajů a tak vítězové mají šanci opět vyhrát týdenní zájezd do tureckého Beleku na Turkish Open, nebo vouchery na jazykové kursy s rodilými mluvčími a spoustu dalších krásných golfových cen.

Dalším naším turnajem je Mladá Boleslav v pátek 2. června a po ní následují  Karlovy Vary v neděli 25. června.

Přihlašování a další informace naleznete na našich stránkách www.attgolftour.cz