Zdroj: https://golflady.cz/index.php?a=125  •  Vydáno: 1.6.2004 15:56  •  Autor: Administrator

Jak jsme hrály s dětmi v Benátkách

V sobotu 26.6.04 jsme se sešly na hřišti Resort Paradise v Benátkách nad Jizerou na turnaji, který byl uspořádán hlavně proto, abychom si mohly zahrát se svými potomky. I přesto se však mohly přihlásit i hráčky, které startovaly samy bez dětí.

Vedení hřiště nám vyšlo vstříc jak cenou fee, která byla pro naše hráčky značně snížená, tak i možností si zahrát nově otevřené a znormované jamky , které jsou převážně paar 4 a 5 a dlouhé přes 400 metrů. Jak pro naše hráčky tak i pro děti to však nebyl žádný problém a všichni dosáhli hezkých výsledků. V kategorii žen zvítězila Sylva Bouchnerová, na druhém místě byla Daria Paggio a třetí skončila Hanka Popelková. Z dětí byla nejlepší Lucie Hütterová , druhá Lucie Steinerová a na třetím místě skončil Josef Chrpa. Pro děti jsme připravily patovací soutěž, ve které se nejlépe umístila Lucie Steinerová, na druhém místě skončila Lucie Křepelková a třetí byl opět Josef Chrpa.
Ve funkci rozhodčího, který bděl ostřížím zrakem nad zdárným průběhem turnaje a vyhodnocováním výsledků se nám představil pan Jindřich Vlček a my mu za jeho pozornost děkujeme. Jak děti, tak hráčky obdržely hezké ceny a všichni jsme odjížděli s pocitem krásně prožitého golfového dne. Chtěly bychom v těchto turnajích pokračovat a tak se určitě na tomto hřišti opět znovu setkáme, možná už letos na podzim, aby nám děti ukázaly, co všechno se na svých prázdninových golfových pobytech naučily. Za Lady Paradise - Fit pro život Golf tour 2004

Marcela Chrpová a Natalie Redková